Sale!

1XCSAK CSOMAG!!

8970 Ft

Kategória: Címkék: ,

1., EGYSZERCSAK

Bócsi Béla szerteágazó kutatásokkal fürkészi az izgalmas történet­szövés és játékvezetés titkait, hogy élve­­­­­zetes sztori- és karakterépítéshez segítse az együtt mesélőket. Az Egyszercsak célja, hogy könnyen hozzáférhetővé tegye a közös kaland katarzisát bármely film, regény vagy szerepjátékrendszer világában. Egyszerű fogásaival a kezdők is profi módon használhatják a kimeríthetetlen élménygyárat, a belső filmstúdiót.

2., BACCHANALIA INFERNÁLIS

A Bacchanalia Infernális vagyis Pokoli Karnevál kompakt, nyomozós szerepjáték a Monarchia Budapestjén, egyedi karakterekkel és emlékezetes történettel.

Akik szeretnék átélni a korszak hangulatát egyszerű és elegáns szabályokkal egy fordulatos krimiben, azoknak érdemes kipróbálni a kalandot, amely a Kárpát Walzer regények világába visz, de nem igényli a saga ismeretét.

A minőségi kreatív papírból, kézműves munkával készülő füzetben minden megtalálható, amire a mesélőnek és a játékosoknak szüksége van. Kiváló ajándék a különlegességeket kedvelő szerepjáték ínyenceknek és a hobbival ismerkedőknek egyaránt.

Tömeg 0,7 kg
Méretek 24 × 17 × 2,5 cm
Shopping Cart